boek1

Zomerkriebels:
De sprong naar het secundair onderwijs

Zomerkriebels:
Naar 2A

Zomerkriebels:
Naar 2B

boek2
boek3

Bestelgegevens

Bestelling

Klik hieronder op het gewenste boekje en kies het aantal exemplaren dat je wenst te ontvangen voor jouw leerlingen. Je kunt meerdere boekjes selecteren. Deze worden op het schooladres geleverd. 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv.

Om het geheugen van je leerlingen tijdens de zomervakantie te trainen en hen warm te maken om een of meerdere boeken te lezen, creëerden we gratis oefen- en doemagazines op maat van je leerlingen: Zomerkriebels.

Elk boekje bevat heel wat leuke en leerrijke inhouden op maat van je leerlingen. In deze boekjes gaan zij zelf aan de slag. We bieden leuke leesteksten, uitdagende opdrachten en verschillende taal- en rekenspelletjes aan. Bovendien kunnen ze ook inloggen op Pelckmans Portaal, onze onlineleeromgeving. Daar vinden je leerlingen extra onlineoefeningen voor wiskunde, Frans en Nederlands.

De magazines bevatten ook heel wat boekentips en leuke wedstrijden waarbij supertoffe boekenpakketten gewonnen kunnen worden. Want de beste en leukste manier voor je leerlingen om zich voor te bereiden op volgend schooljaar en om alles om zich heen te vergeten, dat is lezen!

Doorblader hieronder de boekjes!

De sprong naar het secundair onderwijs

Overgang lager onderwijs naar secundair onderwijs.

boek1

Naar 2A

Overgang 1ste jaar A-stroom naar 2de jaar A-stroom.

boek2

Naar 2B

Overgang 1ste jaar B-stroom naar 2de jaar B-stroom.

boek3
Bestel 'Zomerkriebels'!

Deel deze leuke actie met jouw collega's!

Breng mijn collega op de hoogte