Maak kans op een Boektopia Vip-weekend (of één van de 50 duotickets)

Op 28 oktober is het zover: dan start Boektopia en het zal beslist één groot boekenfeest worden. Tijdens Boektopia vind je onze auteurs en illustratoren in zalen vol beleving, val je van de ene in de andere verwondering en snuif je de geur van nieuwe én gesigneerde boeken. Een feest voor elke boekenliefhebber! Kom van 28 oktober t.e.m. 5 november naar Kortrijk Xpo en ontmoet jouw favoriete schrijvers.

Door mee te doen aan onze wedstrijd maak je kans op een Boektopia vip-weekend mét overnachting en ontbijt in de B&B van Boekenhuis Theoria in Kortrijk en een goodiebag of één van de 50 duotickets voor Boektopia. Lees hier het wedstrijdreglement.

Vul onderstaand formulier in om kans te maken:


Copyright © 2023 - Pelckmans Uitgevers nv.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Wat kun je verwachten van Boektopia?

Op 28 oktober is het zover: Dan start Boektopia en het zal beslist één groot boekenfeest worden. Tijdens Boektopia vind je onze auteurs en illustratoren in zalen vol beleving, val je van de ene in de andere verwondering en snuif je de geur van nieuwe én gesigneerde boeken op. Een feest voor elke boekenliefhebber! Kom van 28 oktober t.e.m. 5 november naar Kortrijk Xpo en ontmoet jouw favoriete schrijvers. 

ALGEMENE INFO BOEKTOPIA

Wat kun je winnen?

2x een vip-weekend met duotickets voor Boektopia, een goodiebag en een overnachting met ontbijt in de B&B van Boekenhuis Theoria.

PS Wist je dat Boekenhuis Theoria één van de mooiste boekenwinkels in Vlaanderen is? De boekhandel bestaat uit meerdere ruimtes, telkens ingericht als een huiskamer. Zo voelt het echt als een huis vol boeken.

Naast het vip-weekend maak je ook kans op één van de 50 duotickets voor Boektopia.