Iedereen koopt graag zijn of haar boek aan op de avond van de boekvoorstelling, zodat het meteen gesigneerd kan worden door de auteurs. Omdat we nu helaas geen fysiek event kunnen organiseren, geven we wel 10 gesigneerde exemplaren weg!

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv

Het is wereldnieuws. In wat er overblijft van de wereld, toch. Lily Rieder-Dubois leeft. De wereldvermaarde influencer die ooit haarproducten en softdrinks verkocht. Vandaag verkoopt ze alleen nog de belofte dat het anders kan.

Lily’s boodschap is duidelijk: alle luxe van de Nieuwe Unie is betaald met mensenbloed, gesmolten poolkappen en duizenden uitgestorven diersoorten. We hebben geen toekomst als we zo blijven doorgaan. Zijn haar woorden leugens? Is dit haar zoveelste promostunt? Is het waar dat ze de Muur wil neerhalen? Dat haar volgelingen terroristen zijn die virussen verspreiden? Dat ze het water door de straten wil zien klotsen, dat ze over lava kan lopen, dat er onder haar ooglapje een buitenaards wezen zit? Kan de Eerste Minister haar ‘giftige tong’ op tijd het zwijgen opleggen? Of klopt het gerucht dat ze gelijk heeft? Dat een veel grotere dreiging het voortbestaan van de Unie – van ons allemaal – in gevaar brengt? Dat we slapend op de afgrond afrennen? Dat alleen zij ons kan helpen?

Wie mag je nog geloven? En wie zal ons beschermen als de Storm komt?

LILY?

Tom De Cock is constant verbaasd, en geïnteresseerd in letterlijk alles. De voorbije jaren werkte hij achter de schermen aan de meest uiteenlopende programma’s, en in 2009 stond hij mee aan de wieg van MNM. In 2020 nam hij daar afscheid om zich te richten op boeken, televisie en podcasts. Sinds september 2021 presenteert hij elke weekavond Club De Cock op Q-music.

WIN EEN TRIP NAAR LONDON

In dit tweede deel uit de enthousiast onthaalde Lily-saga neemt Tom De Cock je opnieuw mee naar de wondere wereld van het tienermeisje dat de wereld de ogen opende, in een toekomst die akelig dichtbij lijkt. Voor lezers van elf en veel ouder.

OVER TOM DE COCK

Schrijf je in en ontvang al het nieuws én alle extra’s (exclusieve content, wedstrijdexemplaren, …) rond LILY 2 als eerste!

ZOEK JE INSPIRATIE?

OHJA! BEN JE LEERKRACHT?


Beluister exclusief al enkele hoofdstukken uit boek 1

Tom heeft ui-te-raard aan jullie gedacht. 
Laat dus zeker je gegevens achter hierboven!

©frederikbeyens

IK WIL ALLES WETEN

Binnenkort verschijnt LILY 2: STORM, het vervolg op LILY! En wat ik kan, kan jij ook. Samen met JBC en Pelckmans wil ik een duik nemen in JOUW fantasie. Je krijgt één bladzijde van mij, en jij schrijft één bladzijde vervolg. Alles kan, alles mag, schrijffouten tellen niet. En de prijzen zijn ZOT!

TOM DE COCKS ONE PAGE CHALLENGE

Drie winnaars mogen voor 500 euro (!!) bij JBC gaan shoppen. JBC is lokaal, duurzaam én heeft oog voor gendergelijkheid – they have my blessing. Voor één winnaar gaat het veel, veel verder. Die krijgt daar bovenop nieuwe boeken voor de hele klas. En … een vermelding in 
LILY 2: STORM.

De regels:

  • Je mag meedoen als je tussen 11 en 17 jaar oud bent (dat betekent: het 6de jaar basisonderwijs - t.e.m. 4de jaar middelbaar onderwijs, groep 8 of de onderbouw). Meedoen kan alleen, met je beste vriend of vriendin of samen met de hele klas!
  • Bekijk de video en check de opgavetekst hier. Schrijf een vervolg van maximum één A4. ALLES mag. Laat je helemaal gaan. Ook als je dit nog nooit eerder gedaan hebt: yes you can!
  • Mail je tekst naar onepage@tomdecock.com mét je naam, adres, telefoonnummer én school erbij zodat ik je kan contacteren.
  • Doe het voor 31 MAART 23u59
  • Win. Shop een nieuwe outfit. Word wereldberoemd.

De jury bestaat uit mezelf en mijn uitgeefster Julie. We zijn omkoopbaar met chocolade (nee niet doen). Wij zijn ZOT benieuwd naar wat er in jullie hoofd zit.

Volg het laatste nieuws over de ONE PAGE CHALLENGE op m’n Instagram en op www.tomdecock.com!

SUCCES!

In LILY II STORM beleeft Lily een zot avontuur in een supersnelle trein, diep onder het Kanaal. En nog veel zotter: ook jij kan met de Eurostar naar Londen, gratis, met z’n tweeën!


Wat moet je daarvoor doen?
Deze week laat ik in 100 exemplaren van het boek in 10 boekhandels in de 5 provincies een code achter. Haal een van die boeken in huis en check op www.lilyboek.be of die code jou een van de vijf duotickets naar Londen oplevert!

Omdat jij een trouwe fan bent, verklap ik jou in welke boekhandels je de deelnemende exemplaren kan vinden:

Nog geen LILY II STORM bemachtigd? Of nog eentje extra nodig om cadeau te doen? Dan is dit de perfecte week.

SUCCES!