Iedereen koopt graag zijn of haar boek aan op de avond van de boekvoorstelling, zodat het meteen gesigneerd kan worden door de auteurs. Omdat we nu helaas geen fysiek event kunnen organiseren, geven we wel 10 gesigneerde exemplaren weg!

Copyright © 2024 - Pelckmans Uitgevers nv

Buiten is het vijftig graden. De zeespiegel stijgt elke dag en er is om de haverklap een lockdown door een of ander nieuw virus – of erger: een vieze schimmel. Maar het zal Lily allemaal worst wezen. Ze is veertien, baadt in luxe, en is altijd druk druk druk als een van de bekendste influencers van haar tijd.

Wanneer ze op vakantie halsoverkop verliefd wordt op de goddelijke mopperpot Samuel, stort ze zich in een knettergek avontuur om zijn hart (en zijn lippen) te veroveren. Waar ze niet op gerekend had, was de harde waarheid over het leven dat ze leidt. Een ontdekkingstocht die niet alleen haar bestaan, maar dat van elke jongere op de planeet op z’n kop zal zetten.

Een meisje dat alles heeft, geeft haar prinsessenleventje op voor de liefde. Ze krijgt er een verpletterende verantwoordelijkheid voor in de plaats.

In het tweede deel - Lily Storm - neemt Tom De Cock je opnieuw mee naar de wondere wereld van het tienermeisje dat de wereld de ogen opende, in een toekomst die akelig dichtbij lijkt. Met heldenmoed, humor en een bonte verzameling medestanders vecht Lily zich een weg uit het moeras van leugens. Want de Storm is op komst, en iemand moet de wereld redden …

Het gloednieuwe derde deel – Lily Staal – dompelt je onder in een razendsnel avontuur dat de hele aardbol omspant. Lily gaat met een bonte verzameling van haar trouwste bondgenoten op ultieme diplomatieke missie. Want om de wereld te redden, moet ze hem eerst verenigen. Een wereld vol Muren, waarachter de meest waanzinnige dingen blijken te bloeien…


LILY kreeg in Nederland de prestigieuze titel Beste Boek voor Jongeren 2022.


Tom De Cock is constant verbaasd en geïnteresseerd in letterlijk alles. Hij is al vijftien jaar een van Vlaanderens meest vertrouwde radiostemmen. Tom is elke weekavond te horen op Qmusic en legt dagelijks zijn ziel in podcasts, televisie en boeken. Hij woont samen met zijn man, dochter en pleegzoon in Leuven.

WIN EEN EXCLUSIEVE DRUKPROEF!

OVER TOM DE COCK

OHJA! BEN JE LEERKRACHT?


Tom heeft ui-te-raard aan jullie gedacht. 
Laat dus zeker je gegevens achter hierboven!

©frederikbeyens

DE LILY NIEUWSBRIEF

Binnenkort verschijnt LILY 2: STORM, het vervolg op LILY! En wat ik kan, kan jij ook. Samen met JBC en Pelckmans wil ik een duik nemen in JOUW fantasie. Je krijgt één bladzijde van mij, en jij schrijft één bladzijde vervolg. Alles kan, alles mag, schrijffouten tellen niet. En de prijzen zijn ZOT!

TOM DE COCKS ONE PAGE CHALLENGE

Drie winnaars mogen voor 500 euro (!!) bij JBC gaan shoppen. JBC is lokaal, duurzaam én heeft oog voor gendergelijkheid – they have my blessing. Voor één winnaar gaat het veel, veel verder. Die krijgt daar bovenop nieuwe boeken voor de hele klas. En … een vermelding in 
LILY 2: STORM.

De regels:

  • Je mag meedoen als je tussen 11 en 17 jaar oud bent (dat betekent: het 6de jaar basisonderwijs - t.e.m. 4de jaar middelbaar onderwijs, groep 8 of de onderbouw). Meedoen kan alleen, met je beste vriend of vriendin of samen met de hele klas!
  • Bekijk de video en check de opgavetekst hier. Schrijf een vervolg van maximum één A4. ALLES mag. Laat je helemaal gaan. Ook als je dit nog nooit eerder gedaan hebt: yes you can!
  • Mail je tekst naar onepage@tomdecock.com mét je naam, adres, telefoonnummer én school erbij zodat ik je kan contacteren.
  • Doe het voor 31 MAART 23u59
  • Win. Shop een nieuwe outfit. Word wereldberoemd.

De jury bestaat uit mezelf en mijn uitgeefster Julie. We zijn omkoopbaar met chocolade (nee niet doen). Wij zijn ZOT benieuwd naar wat er in jullie hoofd zit.

Volg het laatste nieuws over de ONE PAGE CHALLENGE op m’n Instagram en op www.tomdecock.com!

SUCCES!

LILY III STAAL KOMT ERAAN! 

Er is naar gesmacht en afgeteld, en nu is ie eindelijk klaar ... LILY III STAAL is het derde deel in de bekroonde LILY-saga en ligt binnenkort in de winkel. Je kan het boek nu al in pre-order bestellen in elke lokale boekhandel of op je favoriete online platform.

In het derde deel bereikt Lily's gevecht om de wereld te redden van de totale klimaatcatastrofe een hoogtepunt. Tom trekt alle registers open, in een avontuur dat de hele aarde omspant, en een toekomst toont met wonderlijke echo's van vandaag. 

Om te zorgen dat je helemaal klaarzit voor LILY III STAAL geeft Tom duopacks weg met gesigneerde versies van LILY en LILY II STORM. Meedoen kan op de Instagrampagina van Tom of Pelckmans. 

En er is meer! Je kan namelijk als eerste de nieuwe avonturen van LILY lezen, say what?! Meld je aan voor de LILY nieuwsbrief hieronder en maak kans op een exclusieve drukproef van LILY III STAAL! 

DE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN! 

Wil je op de hoogte blijven over signeersessies, events en nieuwe boekenplannen van Tom De Cock, kan je natuurlijk nog wel altijd inschrijven op de LILY nieuwsbrief hieronder.

Let op! Als je je ooit hebt uitgeschreven op een nieuwsbrief van Pelckmans zal je de mail niet ontvangen. Als dit het geval is raden we je aan je aan te melden met een ander emailadres. 

LILY?